Ik zoek
een oppasser
voor mijn woning

Laat je thuis achter in goede handen en geniet zonder zorgen van jouw vakantie. Dankzij woningoppas wordt je huis beschermd tegen inbrekers en schade. Je moestuin heeft geen dorst. En je huisdieren kunnen op hun gemak in een vertrouwde omgeving blijven.

Vind een oppasser
Holidaysitting man bankje flipped web afmetingen

Ik zoek
een woning
om op te passen

Geniet van een goedkoop vakantieverblijf in ruil voor jouw goede zorgen. Verken vanuit je oppaswoning een nieuwe omgeving en krijg er een leuke ervaring met huisdieren bij. Dankzij jou kunnen de bewoners zonder zorgen op reis gaan.

Vind een oppasswoning
Holidaysitting rode kat op bed web afmetingen

Waarom kiezen voor Holidaysitting?

  • Oppassers en oppasvragers zijn verzekerd tijdens de oppasperiode.
  • Het is voordelig: je betaalt enkel een jaarlijks lidmaatschap.
  • Als oppasvrager kan je met een gerust hart op vakantie vertrekken, want iemand anders verzorgt jouw huis, tuin en huisdieren.
  • Als oppasser verblijf je heel goedkoop in een nieuwe omgeving. Mpact werkt samen met de Nederlandse partner HolidayLink, zodat je met mensen uit de hele Benelux kunt uitwisselen.
  • We hebben al 40 jaar ervaring met woningoppas, met duizenden tevreden leden en positieve reviews.
Word lidLees meer
Image Holidaysitting NL
Voetjes Bertrix
Cat and dog - danae-callister-TqLl2LiJxLM-unsplash
Fietsen testimonial Philippe Oursel
"Graag wilden wij Mpact extra bedanken voor de ontspannende, leuke en boeiende vakanties die wij dankzij de Oppasformule al hebben mogen ervaren! Zo waren we dit jaar in Bertrix, Wallonië, waar we toevallig enkele prachtige Mandala-ceremonies mochten bijwonen."
Els Mertens, Lommel
“We doen al jaren beroep op de Woningoppas van Mpact. Telkens als we zin hebben om er met onze mobilhome op uit te trekken contacteren we een van de oppassers en trekken er dan met een gerust gemoed op uit.”
Rita & Hans Van der Linde-Van den Bossche, Steenhuffel
“We maken in de streek waar we verblijven altijd kleine plaatselijke wandelingen en fietstochten. Het is fijn zo altijd iets nieuws te ontdekken. Wij doen het al 11 jaar en iedere keer op een andere plaats en hopen dit nog vele jaren te mogen blijven doen.”
Marnik & Linda Depoorter-Danneels, Oostnieuwkerke