Holidaysitting is de woningoppasdienst van Mpact vzw (het vroegere Taxistop vzw). In 2022 veranderde de Nederlandstalige helft van de dienst van naam: Woningoppas werd Holidaysitting.

Mpact helpt ritten, voertuigen en vakanties delen. De organisatie wil toegankelijke diensten aanbieden en een positieve impact hebben op mens en omgeving. Door Holidaysitting kan iedereen goedkoop op vakantie gaan en maken we efficiënter gebruik van woningen. Dat is een win-win voor mens en milieu.

Voor Holidaysitting vormt Mpact een tandem met Nederlandse partner HolidayLink. Zo kunnen we samen de hele Benelux verenigen in een oppas-community. Woon jij in Nederland? Door kleine verschillen, in bijvoorbeeld de verzekering, kijk je best op de Nederlandse versie van de website van Holidaysitting.

Vakantiegangers die zorg dragen voor de woning, tuin en huisdieren van anderen tijdens hun afwezigheid, dat is de essentie van Holidaysitting. Op deze manier kunnen oppassers genieten van een voordelige vakantie in de Benelux en kunnen de oppasvragers met een gerust hart op vakantie.