Om lid te zijn van Holidaysitting, als oppasser of oppasvrager, betaal je jaarlijks €70. Wil je je graag als beide registreren, betaal je €128 per jaar. Wat krijg je voor die prijs?

Als woningoppasser kan je, voor de periode van één jaar, zo vaak als je wilt profiteren van gratis vakanties in een nieuwe omgeving, in ruil voor jouw goede zorgen voor huis, dier en plant. Ook de verzekering is inbegrepen in deze prijs.

Als oppasvrager kan je het hele jaar lang met een gerust hart je thuis achterlaten. Je huis blijft bewoond, zo doe je heel gemakkelijk aan inbraakpreventie tijdens de vakantie. Je huisdieren blijven in hun gekende omgeving, zonder extra kosten voor een dierenhotel. En je hoeft je geen zorgen te maken over de staat van jouw tuin of planten. 

Bij instellingen onder ‘Betalingen’ vind je een overzicht van het te betalen bedrag. Na het online betalen kan je zoekertjes plaatsen en leden contacteren.

Ook kan je betalen via overschrijving (BE30 5230 8001 8611). Vermeld als referentie voor deze betaling je dossiernummer. Als je met overschrijving betaalt, kan je pas contact opnemen met andere Holidaysitters wanneer we je betaling ontvangen hebben.

High five golden