Moet je enkele dagen weg, maar laat je je huis, dieren en planten niet graag achter? Of wil je graag op een voordelige vakantie, enkel door zorg te dragen voor iemands thuis? Dan is Holidaysitting van Mpact misschien wel iets voor jou! Volg deze stappen en wie weet vertrek jij binnenkort met een gerust hart op vakantie, dankzij de aanwezigheid van een oppasser. 

1. Inschrijven

Schrijf je in als oppasser of oppasvrager, of allebei, en vervolledig je persoonsgegevens. Als oppasvrager, vul je hierna de gegevens van je woning in. Als oppasser, vul je je verblijfswensen in, zoals de regio.

Als oppasvrager is het belangrijk om een duidelijk beeld te schetsen van het verblijf. Geef een beschrijving van je woning, bij voorkeur met foto’s, een uitvoerige lijst van je huisdieren en hun nodige zorgen en een overzicht van de klusjes, zoals onderhoud van het zwembad of tuin.

Word lid
Holidaysitting - kat

2. Betalen

Jaarlijks betaal je een bijdrage, waarvoor je gedurende één jaar onbeperkte toegang krijgt tot de database van oppaswoningen en oppassers.

 

Prijzen
Holidaysitting - bed

3. Een match vinden

Duik in het aanbod om jouw oppasser of woning te vinden! Plaats zelf een zoekertje en geef duidelijk aan voor welke periode je een oppasser zoekt of wanneer je op een woning wilt passen.

Via het interne berichtensysteem kunnen geïnteresseerden elkaar contacteren. Als het goed zit, volgt hierop vaak een persoonlijke ontmoeting om bijvoorbeeld de woning te bekijken en verder af te spreken. Wanneer jullie een overeenkomst hebben bereikt, leg je deze afspraak vast via de website.

En dan is het afwachten tot de oppasperiode. Veel plezier ermee!

Holidaysitting - planten