Agnes is een liefdevol dierenliefhebber en een enthousiaste oppasvrager bij Holidaysitting. Agnes deelt graag haar ervaringen en waardevolle tips die andere leden kunnen helpen bij het vinden van de perfecte oppas voor hun huis, tuin en dieren. 

 

Agnes – Een Dierenliefhebber en Oppasvrager

Ze heeft een Cocker Spaniel van 10 jaar oud, die alle aandacht nodig heeft wanneer zij op reis gaat. Als een toegewijd baasje wilde ze er zeker van zijn dat haar trouwe viervoeter goed verzorgd werd tijdens haar afwezigheid. Dat is waar Holidaysitting in beeld kwam.

 

Tevredenheid en Vertrouwen bij Holidaysitting

Agnes deelt haar eerste ervaring met Holidaysitting en spreekt vol lof over de geweldige zorg die haar hond heeft ontvangen van de oppas. Ze benadrukt het belang van vertrouwen en open communicatie tussen de oppas en de oppasvrager, waardoor ze met een gerust hart haar geliefde hond kon achterlaten. Agnes voelde zich op haar gemak, wetende dat haar huisdier in goede handen was. 

Eind maart heeft Agnes haar profiel aangemaakt met een zoekertje erbij voor midden april. Binnen de week had ze reeds verschillende oppassers die reageerden. De overeenkomst was snel beklonken. 

Wanneer ik haar vraag hoe ze Holidaysitting zou voorstellen aan vrienden en familie, zegt ze: “Het is een totaalpakket, waarbij je je huis, tuin en dieren in goede handen kan achterlaten mét een verzekering en ondersteuning van Mpact voor eventuele vragen. Bovendien is het voor oppassers ook gemakkelijk om via de site een geschikte woning te vinden.”

 

Tips van Agnes voor een Succesvolle Oppaservaring

Voor andere oppasvragers deelt Agnes graag enkele waardevolle tips. Ze suggereert het opstellen van een algemene uitgebreide checklist voor de oppasser, waarin belangrijke details zoals slaapplaats, voeding en dagelijkse activiteiten worden opgenomen. Een goede afstemming van verwachtingen voorafgaand aan de oppasperiode draagt bij aan een probleemloze ervaring voor zowel de oppasser als de oppasvrager. Agnes opteert voor een fysieke afspraak voorafgaand aan de oppasperiode om zo een grondige rondleiding te kunnen geven doorheen het huis en de tuin en een fysieke kennismaking tussen de oppasser en de huisdieren. Want naast een hond heeft Agnes ook 2 schaapjes die verzorging nodig hebben. 

 

Toekomstplannen met Holidaysitting

Agnes is zo tevreden over haar eerste ervaring met Holidaysitting dat ze onmiddellijk een tweede zoekertje geplaatst heeft, maar deze keer voor een langere periode. Ze is enthousiast over het feit dat Holidaysitting ook een actieve Facebookpagina heeft, waarop leden elkaar kunnen vinden, ervaringen kunnen delen en waardevolle tips kunnen uitwisselen, maar geeft als tip mee ons de reisdata niet te delen omdat dit openbaar is. Reisdata met bijhorende adres kunnen bekeken worden op de website van Holidaysitting na inloggen. 

Foto oppasvrager 1 (2)

Een Persoonlijke Noot

Als afsluiting van ons gesprek benadrukt Agnes opnieuw het belang van vertrouwen tussen oppassers en oppasvrager.

Wij willen Agnes hartelijk bedanken voor dit inspirerende interview en zijn verheugd dat ze zo’n positieve ervaring heeft gehad bij Holidaysitting. Haar verhaal en tips kunnen zeker andere leden inspireren om ook van deze geweldige oppasdienst gebruik te maken.

Heb jij ook een bijzondere ervaring met Holidaysitting die je wilt delen? Laat het ons weten! We staan altijd open voor verhalen en tips van onze gewaardeerde leden.

Foto oppasvrager 4